ONKO HENKIÄ OLEMASSA? MP SUOMEN HALLITUS? | Q&A

8.09.2020
21 917 Näkymät

Videolla vastaan teidän kysymyksiin. Keskustellaan muun muassa paranormaaleista kokemuksista, henkimaailmasta, Suomen nykyisestä hallituksesta ja musiikista.
Jos haluat hypätä tiettyyn kysymykseen, tässä aikaleimat:
0:00 Johdanto
0:56 Mp 100k tilaajaa?
1:58 Elämänneuvo nuorille
3:49 Mun noloin kokemus
5:02 Oma yritys ja toimisto
5:46 Maailmanlopun lopputekstimusiikki
6:14 Olenko kokenut paranormaalia?
8:38 Onko henkiä olemassa?
11:45 Kauanko menee videon tekemiseen?
11:56 Mp Suomen hallituksesta
14:57 Kenella annan shoutoutin?
15:07 Mitä teen vapaa-ajalla?
15:17 Onko Wikipedia luotettava ja käytänkö sitä?
16:32 Onko mun tutkinnoista hyötyä tubessa?
17:18 Loppusanat
Edellinen Q&A: fistream.info/work/videot/bMp6rbDXfX6nmac
OTA MUN SOMET HALTUUN:
📸 Instagram: instagram.com/Viljamitz
📩 Twitter: twitter.com/Viljamitz
👻 Snapchat: Viljamitz
😎 Saa olla yhteyksissä!
#asiavlogi #kysyjavastaa #pohdinta

Kommentteja
 • 12:39 Jatkuva valtion velkaantuminen siis huolestuttaa... No ei mitään hätää. Kaikki politiikka on vain ilmaan huitomista ja vaikuttamisen illuusion ylläpitämistä. Todelliset päätökset tehdään aivan muualla. Illuminaatti pitää huolen, että rahaa riittää. Sinne kertyy 5% kaikista maailman ihmisten ja muiden tahojen ottamien lainojen koroista ja sieltä valtiot ja yritykset viimekädessä saa pankkisysteemien kautta rahaa aina lisää. Sinnehän rahat kaikkialta maailmasta riistetään. Jos sitten jollakin valtiolla ei ole enää kykyä maksaa takaisin velkojaan ja jos kyseisellä valtiolla ei ole edes luonnonvaroja tai muuta, mitä tuo muutaman tuhannen ihmisen terävin kärki voisi ulosmitata, niin kyllä he aina jotakin keksivät. Tavoitteenahan tuolla huippuorganisaatiolla on yksi maailmanvalta ja yksi maailmanjärjestys. Kun joku valtio ei kykene maksamaan velkojaan, se tietenkin siirtyy tuon tahon omistukseen Lopulta kaikki valtiot päätyvät samaan omistukseen. Siellä he uhraavat lapsia jumalalleen sisäpiirimenoissaan, kuten Ronald Bernard on haastattelussaan vaivoin saanut kerrottua. fistream.info/stream/FJFpjUY7xAnkhzdWa__hdw.html

  Mur MurMur Mur6 päivää sitten
 • 8:52 mullakin on

  Tero JokelainenTero JokelainenUukausi sitten
 • 5:57 mullekin tulee joskus semmosia kohtauksia

  Tero JokelainenTero JokelainenUukausi sitten
 • Mielenkiintosta. Eipä tuu äkkiseltään mieleen montaa ihmistä josta olis yhtä hankala päättää että tykkääkö vai ei. Toisaalta tykkään tuosta Mäkipelto sun lähdekriittisyydestä, rationaalistesta ajattelutavasta yleistiedon tasosta ja ihan yleisesti jätkän ajatuksenjuoksusta videoilla. Mutta yhtäältä olen hyvin pitkälti erimieltä esittämistäsi mielipiteistä. Esim. turkistarhauksen ja turpeenpolton lopettamisesta. Ehkä voisi kiteyttää kahteen lauseeseen mielipiteen sinusta noin niinku tän videon perusteella. Tykkään miten ajattelet. Mutta en tykkää mitä ajattelet.

  Heikki HinttalaHeikki Hinttala2 kuukautta sitten
 • Terve Ville, kuuntelin Maamme kirjaa jossa olit vieraana ja sitä kautta päätin tilata ja tutkia minkälainen kanava tämä on. Tää oli nyt eka video. Ihan hyvältä vaikutti. Pitää jatkaa katselemista. Itsekin aikoinaan hain teologiseen, en kyllä päässyt, olin kiinnostunut uskontojen tutkimuksesta, en niinkään uskosta.

  Juha NiemiJuha Niemi3 kuukautta sitten
  • Kiitos paljon! Onpas mukavaa kuulla, että löysit kanavani radion kautta.

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto3 kuukautta sitten
 • moi, teitä on mukavaa seurata, menen asian äärille, kun on tiedossa on että naisilla on kanan aivot, mistä johtuu kun suomessa herrat on miltei on kaikki naisia, kerro mun akalle että naisilla on pienet aivot.

  Jari RantakokkoJari Rantakokko3 kuukautta sitten
 • MUN VASTAUS TOHON YHTEEN KYSYMYKSEEN: Mun mielestä on tärkeintä että osaa elää tässä hetkessä eikä mieti sitä mitä tapahtu menneessä vaan sitä mitä tuleva tuo tullessaan,- ja se ett on mahd. Paljon läheisten kanssa koska ei voi koskaan tietää millon tulee olee viiminen päivä..... :((

  Miia PauliinaMiia Pauliina4 kuukautta sitten
 • • IHANA OLLA KOHTA OSA SUN 100K:n PERHETTÄ !!!! •

  Miia PauliinaMiia Pauliina4 kuukautta sitten
  • Niinpä

   Tero JokelainenTero JokelainenUukausi sitten
 • Just ennen kun ehit sanoa niin ajattelin kanssa Louis Armstrong - What a wonderful world ! 😁😍

  RoseyRosey4 kuukautta sitten
  • 😍👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • mutta mariniini kusettaa ja pitäs pääministeri vaihtaa niiin ja mielummin se olis kristillis demokraateista tai perus suomalaisista niin toi talous nousis kasvuun

  Juhana LiesjärviJuhana Liesjärvi4 kuukautta sitten
 • Toi henki kysymys sai mut aattelee omia henkikokemuksia. ku ite en nuorena ollu ymmärtäny niit kokemuksia ollenkaan, mut nyt puolen vuoden sisällä olen nähnyt henkiä noin..... 7 tai 8. no en ole parista kokemuksesta niin varma olenko nähnyt. kuitenkin osaan ajatella et jokaisen voivan selittää yöllä nähdyt henget. Osaisko joku selittää tämän kokemuksen: Olin siis sängyssä kännykällä selaamassa instaa, oli keskipäivä tais olla joku 12-15 aikaan. Yhtäkkiä aloin tuntea erikoista tunnetta, sellasta pelon ja ahdistuksen ja tunnetta siitä, että joku katsoisi minua. Kun tämä tunne oli kestänyt jo pitkään, katsoin oikealle. samassa näin toisella puolella huonetta, kirkkaassa lampun valossa ja auringonvalossa täysin mustan ihmismäisen hahmon, se vain seisoi ja tujotti minua. Sen kasvoja ei voinut nähdä,sen ollessaan musta, vaatteista osaan sanoa vain, että sillä oli hienot vaatteet, aivan kuin se olisi juhlissa. Käännyin sekunnissa niin, että en nähnyt sitä enään. Sama tunne jatkui hetken kunnes se katosi. Ja taisin unahtaa sanoa, että tämä kokemus oli ensimmäinen, ja ennen tätä olin niin kriittinen näistä. Ja ajattelin että henkien "näkeminen" tapahtuu vain yöllä kun ollaan vainoharhaisia, enkä todellakaan uskonut koko henkien olemassa oloon. Tämä tapahtui myös juuri silloin, kun elämässäni oli hyvin vaikeaa eikä kukaaan ollut tukena. myöhemmion olen nähnyt tämän saman hengen taas, se on ollut vierelläni aina, ja jos minua on pelottanut lasken käteni alas ja tunnen hennon puristuksen, samalla saan turvaa. Muistutan myös, että en usko mihinkään jumalhahmoihin. Jos joku osaa selittää tuon järkevästi niin olen ihmeissäni, en itse keksi tuohon näet mitään muuta kuin suojelushenki.

  KHT StarclanKHT Starclan4 kuukautta sitten
 • Kannattaa ehdottomasti tulla joskus tutkivalla mielellä meediotilaisuuteen 😊👍 Ihan vain sen takia, että saisi uusia kokemuksia ja eri näkökulmaa aiheeseen, koska näitä asioita voi lähestyä niin monella eri tavalla. Uskonnot, tiede, psykologia ja henkisyys tarjoavat kukin omasta näkökulmasta tietoa. Pyrin avaamaan kirjassani omia objektiivisia havaintojani ja meedion näkökulmaa 🔮

  KuparikettuKuparikettu4 kuukautta sitten
  • Juu täytyy kyllä joskus tulla, kiinnostaisi hyvinkin paljon! 😊👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Videon alussa kerroit, että sun on vaikea uskoa mihinkään oliko nyt henkiin tai yliluonnolliseen. Tuntui vähän pahalta. Onko ev.lut. kirkko ja ylipäätään uskonnot ja henkilökohtainen usko ihan turhaa?

  Anna-Liisa KariAnna-Liisa Kari4 kuukautta sitten
  • Ei ole turhaa 😊 Olen itsekin evl-kirkon tyytyväinen jäsen. Vastaukseni koski henkien toimintaa maan päällä, johon en itse usko. Moni muu kristitty kyllä uskoo.

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Maria Kolesnikova? Kommentoin nimen jo aiemmin mutta ilmeisesti Lukashenko tai Supo on kommentin poistanut.

  KukkosoosiKukkosoosi4 kuukautta sitten
 • Jännä huomata, että viihdetubettajilla on n.80-90% yhtenevät mielipiteet keskenään poliittisissa ulostuloissa. Onko tämä sitten "oikea" mielipide 🤔. En sen kummemmin lähde Villen kantaa kritisoimaan, kun se on hänen näkemyksensä, mutta mielestäni olisi tervettä, jos saataisiin myös eillaisia näkemyksiä ilmolle

  rr4 kuukautta sitten
 • Mielenkiintoiden video. Kysymys henkien olemassa olosta ja sielusta herätti paljon lisä kysymyksiä. Käsittääkseni kuulut ev.lut. kirkkoon. Kristinuskoon kuuluu usko sieluun ja Jumalakin on henki. Sanoit kuitenkin ettet usko näihin? Minkälainen käsitys sinulla siis on Jumalasta? Mitkä ovat syysi kuulua kirkkoon, jos et usko Jumalaan? Jos sielu on vain mielessä, se lakkaa olemasta ihmisen kuoltua. Uskotko siis kuoleman jälkeiseen elämään?

  Nuoriso-ohjus JuhoNuoriso-ohjus Juho4 kuukautta sitten
  • @Ville Mäkipelto Kiitos kattavasta vastauksesta. Sielun ja ruumiin kombosta tuli mieleen, että oletko lukenut Eben Alexanderin kirjaa Totuus Taivaasta? Vaikka kirjan kuoleman rajajokemus on erikoinen poiketen muista kuulemistani, on se mielenkiintoinen, koska hän on aivokirurgi, jolla oli paljon sinun näkemystäsi muistuttava käsitys sielusta osana normaalia aivotoimintaa. Kuitenkin hän muutti näkemyksensä kokemuksensa vuoksi. Hän mukaansa oli mm. se, miksi hänellä on muistikuvia ja tietoa asioista, jotka ovat tapahtuneet sen jälkeen, kun se osa aivoista oli sammunut, johon muisti tallentuu. Sen pitäisi olla mahdotonta. Hän vertasi sitä siihen, että jos tietokoneesta otetaan virta pois, mitään ei tallennu. Hän päätyi ajatukseen, että tietoisuus/sielu on jotain, mikä säilyy kehon ulkopuolella. Uskotko sielun kuolemattomuuteen? Mitä ajattelet Jeesuksen sanoista: " Mitä hyödyttää ihmistä, jos hän voittaa omakseen koko maailman mutta menettää sielunsa? Millä ihminen voi ostaa sielunsa takaisin?" Mitä Jeesus tässä tarkoittaa sielulla? Kuoleeko sielu, kun ihminen kuolee ruumiillisesti ja herätetään kuoleman jälkeen ruumiinylösnousemuksessa? Miten ymmärrät Jeesuksen sanat "joka minuun usko ei koskaan kuole" jos ihminen ja sielu hetkellisesti kuolee? Miten ymmärrät Jeesuksen vertauksen Rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta? Ovatko he tuonpuoleisessa sielullisesti vai ruumiillisesti?

   Nuoriso-ohjus JuhoNuoriso-ohjus Juho4 kuukautta sitten
  • Kiitos itselles, mielenkiintoisia aiheita! Tuossa Ps 73:26 ’sielu’ on väärä käännös heprean sanalle ’levav’, joka tarkoittaa sydäntä (joka voi vertauskuvana viitata sisimpään tai mieleen). Joissain käännöksissä törmää Vanhassa testamentissa sanaan sielu, mutta sille ei ole vastinetta hepreassa. Yleisin heprean sana niissä kohdissa on ’nefesh’, joka viittaa ihmisen olemukseen hyvin kokonaisvaltaisesti. VT:n heprealaisessa ajattelussa ei ollut ruumiista erillistä sielua, vaan se on myöhempää kreikkalaista kehitystä. En ajattele, että sielu olisi sähköimpulsseja päässämme. Ajattelen niin, että ihmisen sielu/mieli kytkeytyy välttämättä aivojen sähkökemialliseen toimintaan, mutta on samalla jotain enemmän kuin se. Sillä on omat lainalaisuudet ja se on oma oleva, vaikka syntyykin aineessa. Tätä kantaa kutsutaan mielenfilosofiassa nimellä emergentti materialismi. Pyhän Hengen syvin olemus on mulle mysteeri. Mutta ajattelen itse niin, että hän ei vaikuta maailmassa yliluonnollisella tavalla, vaan Jumalan työ maailmassa ylipäänsä on hyvin luonnollista. Se on rakkautta ihmisten välillä, lempeyttä, ystävällisyyttä, uskoa, toivoa, kärsivällisyyttä yms. Toki tiedostan sen, että monet kristityt on kanssani tästä eri mieltä ja uskovat Jumalan yliluonnollisiin interventioihin maan päällä. Mun oma uskontulkintani on aika liberaali ja sekulaari. Tässä kohtaa muuten sellainen huomio, että kun näitä kommentteja tulee niin paljon, niin jossain vaiheessa tämä ketju hukkuu multa. FIstream on siitä outo, että se ei yleensä anna mulle ilmoitusta, kun mun kommentteihin vastataan. Eli jos en enää vastaa tähän nimenomaiseen ketjuun, niin se johtuu vaan siitä 😄

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
  • Kiitos vastuksesta. Näen itse ruumiin ja sielun erillisenä ja Paavalillakin näyttää ajattelevan näin: "Mutta mielemme on turvallinen, vaikka haluaisimmekin muuttaa pois ruumiistamme, kotiin Herran luo." 2.Kor. 5:8 Ruumiinylösnousemuksessa sielumme liitetään ylösnousemusruumiiseen, mutta Raamatussa on ajatus sielusta ja ruumiista irrallisena kuoleman jälkeen, kunnes tapahtuu ruumiinylösnousemus. "Vaikka ruumiini ja sieluni nääntyy, Jumala on kallioni, minun osani iankaikkisesti." Ps. 73:26 Ajatus sielusta vain sähköimpulsseina päässämme tai osana kehoa on ongelmallinen, koska se lakkaa olemasta kuoleman hetkellä. Näin ollen ei ole iankaikkista elämää. Tämä ei ole linjassa esim. pienoisevankeliumin kanssa "...vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä" Laitoit myös Pyhän Hengen videossasi henkimaailman piikkiin. Näitä henkiä ei mielestäsi ole. Mitä siis ajattelet Jumalan kolminaisuudesta (Isä, Poika ja Pyhä Henki). Jos PH kuitenkin on, niin hänkö ei mielestäsi vaikuta maailmassa?

   Nuoriso-ohjus JuhoNuoriso-ohjus Juho4 kuukautta sitten
  • Kuulun kyllä. Mä itse näen kristinuskon kehollisuutta korostavana. Ajatus siitä, että olisi kehosta erillinen sielu on enemmän platonilainen antiikin kreikasta ponnistava tulkinta. Juutalaiskristillinen ajattelu on mun mielestä perinteisesti korostanut ihmistä kokonaisuutena, johon keho kuuluu oleellisena osana. Uskontunnustuksessakin puhutaan ruumiin ylösnousemuksesta ja esim. 1. Kor. 15 Paavali antaa ymmärtää, että olisi olemassa taivaallinen ruumis. Jumalakin tuli maan päälle ihmiseksi (Jeesus). Se että miten Jumala on olemassa tämän aineellisen maailman ulkopuolella, on liian vaikea kysymys, jonka vastaamiseen aineellinen mieli ei taivu. Tuo mun vastaus liittyi nimenomaan tähän meidän havaittavissa olevaan aineelliseen maailmaan.

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Mun mielestä Suomen hallituksen (siis mikä tahansa, nykyinen tai tuleva) pitäisi nostaa "kissa pöydälle" ja ottaa ILO 169 uudelleen käsittelyyn

  Tuomo TamsTuomo Tams4 kuukautta sitten
  • mikä?

   JohannesJohannes16 päivää sitten
 • 9:14 henkimaailma käsittää ne ulottuvuudet, jotka jäävät meidän aika-avaruuden ja nk. multiversumin väliin. Eri asia on, onko henkimaailmassa olioita, mutta matemaattisessa mielessä se olisi mahdollista

  Tuomo TamsTuomo Tams4 kuukautta sitten
 • KUMPIN ON PAREMPI MIKKI HIIRI VAI AKU ANKKA ? 🐀🦆

  Heikki Ilmari HirvonenHeikki Ilmari Hirvonen4 kuukautta sitten
 • toi yö juttu on unihalvaus,en ole kokenut sitä onneksi

  kissa the gamerkissa the gamer4 kuukautta sitten
 • Taas mahtava video! 😊 🤩 ❤️

  bobbybobby4 kuukautta sitten
 • Jos pystyisit tekeen englanninkieliset tekstit sun videoihin, saisit aika paljon lisää katsojia. Mm. mun mies on usein miettiny mitä sanot mut hän puhuu vaan englantia ja ruotsia.

  aawissaawiss4 kuukautta sitten
  • @Ville Mäkipelto Olis liva, mut aika ei riitä aina

   aawissaawiss4 kuukautta sitten
  • Se olis kyllä hyvä, jos löytäisin aikaa tekstittämiselle 😊👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Mulle heräsi kysymys tosta, kun sanoit, että "persoonallisuutta ja tietoisuutta voi olla olemassa ainostaan kehollisena ilmiönä". Olen ymmärtänyt, että olisit kristitty ja sen perusteella oletan, että uskot myös Jumalaan. Olen tietysti voinut ymmärtää väärinkin. Mutta siis, jos uskot Jumalaan, uskotko, että Hän on persoonallinen, vaikka yleisen käsityksen mukaan Jumalalla ei kehollista ruumista olekaan? Teet muuten hyviä ja mielenkiintoisia videoita! :)

  silverswirlsilverswirl4 kuukautta sitten
  • Tuo mun vastaus liittyy nimenomaan tähän meidän aineelliseen näkyvään maailmaan, jota voidaan havainnoida ja tutkia. Jos Jumala on olemassa, oletan hänen olevan olemassa jossain sellaisessa olemisen muodossa, joka on jotain muuta kuin tämä aineellinen maailma ja jota emme pysty käsittämään. Kristinuskossakin on itseasiassa aika vahva kehollisuuden korostus: sen mukaan Jumala ollessaan maan päällä oli kehollinen ihminen (eli Jeesus) ja siinä uskotaan ruumiin ylösnousemukseen (eli ei mihinkään ruumiista erilliseen sieluun). Identifioidun kyllä kristityksi, mutta nää uskonasiat on niin vaikeita ilmiöitä, että ei mulla niihin ole mitään varmoja vastauksia tai vahvoja uskomuksia 😄 Tarkastelen myös kristinuskoa aika kriittisesti. Kiitti paljon! 😊

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • On nämä hyviä :-)

  Petri RajamäkiPetri Rajamäki4 kuukautta sitten
  • Thanks Petri! 😄👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Jouduin lapsena olemaan helluntailaisten kokouksissa. Minullekin tuli yöllä kauhun hetkiä kun kuvittelin että jokin demoni on tulossa riivaamaan minua. Nuo kokoukset pitäisi kieltää lapsilta.

  Ritva SipilaRitva Sipila4 kuukautta sitten
  • Minulla samanlaisia kokemuksia helluntalaisuudesta lapsena kuin Ritvalla. Pelkäsin että kohta osa porukasta "temmataan taivaaseen" jonka jälkeen tulee sotia ja kaikkea kamalaa. Helvetillä pelottelu oli myös aktiivista. Uskontojen Uhrien Tuki ry:llä on muuten nyt myös youtube-kanava. Kannattaa tsekata jos ei vielä ole tuttu.

   Toni TuomanenToni Tuomanen4 kuukautta sitten
 • Hyvä video taas

  Raimo KoskinenRaimo Koskinen4 kuukautta sitten
 • Henkimaailmaa ja Jumalan olemassaoloa ei varmaankaan voida todistaa sellaisenaan. Sun pohdiskelu hengistä pätis myös Jumalan olemassaoloon, jos persoonallista toimijuutta ilman ruumista ei ole mahdollista olla. Musta todistustaakka ei oikeastaan vie kumpaankaan suuntaan. Mutta on totta että mikään ei kovin aukottomasti todista, että henkimaailmaa olisi olemassa. Kiitos Shoutista!

  PastorificPastorific4 kuukautta sitten
  • Juu toki näin, jos Jumalan ajatellaan toimivan luonnollisessa maailmassa yliluonnollisella eli luonnon lainalaisuuksia rikkovalla tavalla. Se ei mun nähdäkseni oo edes kristitylle välttämätöntä. Jumalan olemassaolo sinänsä on mun nähdäkseni eri kaliiperin kysymys, koska siinä ollaan lähtökohtaisesti materiaalisen olevan ulkopuolella. Todistustaakkaan vetoaminen on toki aina kiistanalaista ja subjektiivista. Mä itse näen, että yliluonnolliseen selitykseen vetoavalla on aina isompi todistustaakka, koska se vaatii selityksenä niin paljon isompia havaintojen ulkopuolella olevia oletuksia. No problem! :)

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • * Ai Villehän aukaisi klassikon Q&A osion viimein. Joo ydinvoimasta kyselisin, mutta eihän ydinala koskaan uskalla totuiuksia kohdata. Kukaan tuskin yllättyi. . * Aivan kohta laitetaan tuo Arto Lauri FIstream kanavat tilaten. Niin itselle, kuin toki kavereille myös.

  artolauriartolauri4 kuukautta sitten
  • @Ville Mäkipelto * No jopas nyt.

   artolauriartolauri4 kuukautta sitten
  • Meiltä tulee Arto ihan tuota pikaa Petterin kanssa video ydinvoimasta 😊 Käydään haastattelemassa erästä professoria aiheesta. Ehkä saadaan julkaistua se jo tässä syyskuussa 👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • ihmetellään kun syntyvyys laskee, tuo paska hallitus on helvetin hyvä ehkäisy keino.

  Tea ÅhmanTea Åhman4 kuukautta sitten
 • Aww, äläs nyt Ville. 🙂

  Boba FettBoba Fett4 kuukautta sitten
 • Mahtava video ❤❤❤❤❤

  Hime CookieHime Cookie4 kuukautta sitten
 • Ja kohta tilamaaan 100k youtuben hopea laattaa?

  petteri tarvuspetteri tarvus4 kuukautta sitten
  • Juu kyllä se täytyy laittaa tilaukseen heti, kun on mahdollista 😄👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Kyllä se on pakko sanoa että alussa olin skeptinen että meneekö tällänen sisältä mulle mutta yli vuoden päivät on tullu katottua ja en voi muuta sanoa ku hemmetin hyvää työtä!

  lol nonzerolol nonzero4 kuukautta sitten
  • Mahtavaa kuulla!!

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • 9:45 Hard wired brain? On tapauksia joissa se osoittautuu olevan hyvin kyseenalaista. Eräältä pojalta oli ammuttu (toinen aivopuolisko poistettiin kokonaan) haulikolla puolet aivoista. Silti hän suoritti amerikkalaisen lukion loppuun. Toinen tapaus oli ranskalainen virkamies jonka päänsärkyä tutkiessaan lääkäri havaitse hänen "vesipääksi" jolla oli aivomassaa jäljellä 20 %. Hänen käytöksensä oli täysin normaalia. Eräs nainen havaitsi hänen koiransa oudosti tietävän hänen kotiintuloaikansa. Koira tiesi asettua ovelle odottamaan, kertoivat perheenjäset. Asiaa tutkittiin ja tulos oli että satunnaistettuun aikaan ja eri paikoista tehdyistä lähdöistä koira tiesi liki kaikki, riippumatta mistä ja milloin.

  Jari KinnunenJari Kinnunen4 kuukautta sitten
  • Kiitos mielenkiintoisesta kommentista! Aivot on kyllä mielenkiintoinen kapistus, jonka toimintaa vasta viime vuosikymmeninä on kunnolla pystytty selvittämään uusien kuvantamismenetelmien avulla 🤔 Kokoajan opitaan uutta 👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Meio oli tunti koulus joka liittyy avaruutee sit sanoin siel et katotaa Ville Mäkipellolt joku avaruus vidi ja sit alettii kahtoo sitä

  leoleo4 kuukautta sitten
  • Aika kiva! 🌖✨

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Tee joskus video Lahden joulukuussa valmistuvasta uuesta ohitustiestä. Toi tie tulee kulkemaan mm. mun lapsuudenaikaisen asuinalueen entisen jalkapallokentän ali tunnelina ja se jalkapallokenttä on vissiin jyrätty kokonaan pois siitä kohtaa. Kovin on maisema siellä muuttunu siis siitä kun alotin peruskoulun 19 vuotta sitten samassa koulussa jossa mun molemmat isosiskot kävi peruskoulunsa.

  Antti 1994Antti 19944 kuukautta sitten
 • Mulla on sumuisuutta ja mikään ei tunnu miltään ja ajatus ei kulje. Mikä voi olla syynä. Mulla on ADHD ja dysfasia

  FINSTREAMFINSTREAM4 kuukautta sitten
  • En uskalla kyllä yrittää arvata näin vähäisillä tiedoilla, että mistä siinä voisi olla kysymys ☺️ Kannattaa ehdottomasti ottaa asia puheeksi läheisten kanssa ja terveydenhuollossa, jos se häiritsee. Tsemppiä! 👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Toivon mukaan saat sen 100k tilaaja näistä videoista tulee aina niin hyvä mieli

  Teemu HaapasaloTeemu Haapasalo4 kuukautta sitten
 • Tässä suomen tilanteessa en kyllä kehuisi hallitusta. Veroprosenttia nostetaan kun sitä lykätää Eurooppaan sellaisille maille joilla on alhainen veroprosentti. Eli monta sataa miljoonaa suomen verotuloja lykätää Espanjaan/Italiaan ja vielä KORONA aikana, kun meidänkin talous on perseellään.

  Mestari GTMestari GT4 kuukautta sitten
  • @Ville Mäkipelto Ei mitään pientä. Suomen yrittäjät on laskenu että paras tapa luoda uutta työtä Suomeen ja tehdä työnteosta kannattavampaa, on madaltaa tuloverotusta 2%-yksikköä eli noin kahden miljardin euron edestä.

   Just Some Ghost With Internet AccessJust Some Ghost With Internet AccessUukausi sitten
  • Optimaalisen veroprosentin löytäminen on kyllä vaikea juttu 🤔 Tulo- ja arvonlisäverotuksen pientä madaltamista pitäis mun mielestä ehkä harkita, koska sillä vois olla piristävä vaikutus varsinkin nyt vaikeina aikoina.

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Minäkin olen samaa mieltä siitä, että jos uskovaisena kokee ahdistusta niin helposti luulee että se on todiste demonista. Mutta sitten sitä voi viisastua ja tajuta että tosiasiassa se ahdistus johtuu uskonnosta. Minullekin on profetioitu. Tässä minulle annettiin tiettyä suuren julistajan ja puhujan statusta. Mikä oli (1) varmasti cold readingia sen varassa että olin varsin verbaalinen kommunikaatiossa kyseisen kaverin kanssa (2) tämä oli varmasti kannustusta jossa tulee itseäänrakentavuutta. Eli jos joku profetoi noin niin valitseekin vaikka tietyn koulupaikan tai osan uskonyhteisössä vaikka muuten tekisikin jotain ihan muuta (3) lisäksi se meni tietysti päin honkia. Uskonnollisesti merkittäviä kokemuksia minulle tulee aina kun näen tälläisiä pikkuasioita aina ja toistuvasti.

  RenessanssimiesRenessanssimies4 kuukautta sitten
 • Nyt olen positiivisesti yllättynyt! Olen ollut aika varauksellinen suhun mitä tulee näihin poliittisiin puheisiin, koska tubettajana ja tätä kautta hyvin nuoriinkin ihmisiin vahvasti vaikuttajana on aina paha, jos tubettaja ottaa liikaa ja liian jyrkästi kantaa johonkin poliittiseen suuntautumiseen. En osaa sanoa sun aidosta moraalista mihin se viiva piirtyy, mutta vanhana helluntailaisena voisin kuvitella, että osaisit ovelastikin käyttää verbaalista lahjakkuuttasi varsin häikäilemättömästi asioihin, jotka koet oikeiksi ja tärkeiksi (oli ne niitä tai ei). Tässä videossa näin vain hyvää pohdintaa mikä ei ottanut liian kriittisesti kantaa liian vaikeisiin ja monitulkintaisiin asioihin. Kiitos siitä! Olet ehdottomasti yksi mun lempi-tubettajista ja oma mielenkiinto onkin siinä kun sua voi ja pitää katsoa kriittisellä silmällä. ;)

  Lellux HLellux H4 kuukautta sitten
  • Kiitos näistä sanoista! Poliittiset ongelmat on yleensä niin monimutkaisia, että hyvä tapa lähestyä niitä on nöyrän pohdiskeleva asenne. Niihin liittyy paljon epävarmuutta ja myös erilaisia ideologioita. Arvostan aidosti sitä, että ihmiset on kriittisiä myös mun puheita kohtaan ☺️ Kiitos 💪

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Näitä on kiva kattoo.

  Kryptomania23Kryptomania234 kuukautta sitten
 • Maailmanlopun lopputekstibiisiks sopii kyllä tuo what a wonderfull world todella hyvin mutta kyllä we are the champions by queen sopis kans

  OdeOde4 kuukautta sitten
  • Totta, tuo on hyvä!

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Mut siis @mäkipelto ja kaimani on hyviä hyvää ja oikeeta mieltä.

  Pekka SaarelainenPekka Saarelainen4 kuukautta sitten
 • Isoäitini on käyny mulla. En tiiä oliko totta.

  Pekka SaarelainenPekka Saarelainen4 kuukautta sitten
 • 👍

  Mika ManninenMika Manninen4 kuukautta sitten
 • oot ihan vitun epic

  pyrreehvpyrreehv4 kuukautta sitten
 • 5.51 Linkin Parkin In The End:_D

  FabioFabio4 kuukautta sitten
 • Oonko ainut jolle tulee semmonen "epäaito" olo kun ajattelee et mitä oli ennen alkuräjähdykstä ja mitä ennen sitä ja kaikki on alkanut jostain mutta mistä ja ei oo mahollista että avaruus on ollut aina olemassa mut nii... 😵😵😵

  Peter GriffinPeter Griffin4 kuukautta sitten
 • Ihana Ville!😊 Ja seuraisin sua instassa jos ois insta. Ja mä uskon tohon pyhä henki juttuun, että ihmiset voi puhuu kielillä yms.

  Kuka ?Kuka ?4 kuukautta sitten
  • Kiitos! ☺️👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Sata koota ootellessa:D

  FabioFabio4 kuukautta sitten
 • Jos nää kaikki videot olis ihan samanlaisia ku nykyään mut nää olis englanninkielisiä nii sulla olis vähintään miljoona tilaajaa

  Peter GriffinPeter Griffin4 kuukautta sitten
 • Vastaukset liian pitkii pitäis tiivistää paremmin niin mahtuis lisää vastauksii ja kysymyksii. Aattelin et myös pitää antaa vähän kritiikkii et tekis vielki parempii videoit mut muuten hyvä video ja oot tosi hyvä tubettaja

  WSP__2WSP__24 kuukautta sitten
  • Juu mulla on tunnetusti aina ongelmia vastata näissä lyhyesti ja ytimekkäästi, kun innostun pohtimaan 😁 Palaute otettu vastaan, kiitos! 👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • En käytä IG:tä mutta miljoona faktaa Hipusta ois parhautta. 😂😻😻😻

  Pekka SaarelainenPekka Saarelainen4 kuukautta sitten
  • Ei liikaa saa paljastaa kissoista ja varsinkaan kissabisneksistä. 😼😼😹😹

   Pekka SaarelainenPekka Saarelainen4 kuukautta sitten
  • Juu miljoona vois olla vähäsen liikaa! 😁 Mutta Hippu-video tulee kyllä vielä tänä vuonna 🙏

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
  • Tai no kymmenenki riittäis. Ja siihen päälle maukasu. MIAU! 😹

   Pekka SaarelainenPekka Saarelainen4 kuukautta sitten
 • Kunhan ei lähde ihan lapasesta tämä touhu niin ok. Ja aina kun arvostelee hallitusta niin pitäisi tarjota samalla se parempi vaihtoehto. Aina on helppo sanoa että asiat on huonosti mutta se paremman vaihtoehdon tarjoaminen usein jää puuttumaan.

  Vio PhileVio Phile4 kuukautta sitten
 • Ville kansanedustajaksi!

  SISSER PROSISSER PRO4 kuukautta sitten
  • Se olis aika stressaava työ 😬 Nostan hattua kansanedustajille! 🎩

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Kenen nimi siinä kohtaa Ville, joka ohjannut (maailman loppukohtauksen teksteissä) koko tämän spektaakkelin? Onko jo mones tuotantokausi? Ja tuleeko jatkoa?

  Aww PawAww Paw4 kuukautta sitten
  • @Ville Mäkipelto Hei, ai niin, Raamatussa on 1 Piet 18 jotain kohta jossa sanotaan Jeesus meni Tuonelaan ja saarnasi siellä vangittuina oleville hengille. Osaatko tätä valaista, onko sulla tietoa siitä / tai jätän sen vaan huomiona, mikä on kiinnostava, ellet halua ottaa senkoommin kantaa, sekin on ok.

   Aww PawAww Paw4 kuukautta sitten
  • @Ville Mäkipelto juu, tuli vaan tuosta hauskasta näytteillepanosta tuolla kysyjällä mieleen :) jos ois niinkuin leffa, sitten olisi ohjaajakin :) Kiitoksia vastauksestasi, Ville.

   Aww PawAww Paw4 kuukautta sitten
  • Nää on jo liian vaikeita kysymyksiä 😁

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Hei minun kommenti ei päässyt videoon

  Eeppinen gamerEeppinen gamer4 kuukautta sitten
 • Meni mukavasti puolen tunnin ajomatka katsellessa sun videota👍

  JereThe15JereThe154 kuukautta sitten
  • Nice 🙏

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Kaa

  Kari PalikainenKari Palikainen4 kuukautta sitten
 • Voitkotehäsemosenvideonjosaootjonkunseuraajia

  Kari PalikainenKari Palikainen4 kuukautta sitten
 • 100k minecraft videos oisko 🤔😂 Kannattaa muuten joskus kokeilla

  Elias SandElias Sand4 kuukautta sitten
  • xD

   Eᴇʟᴏ̈Eᴇʟᴏ̈4 kuukautta sitten
  • Minecraft on mun ikäinen joten kannattaa kokeilla! Luovuus siinä kyllä ainakin kehittyy.

   OPKOPK4 kuukautta sitten
  • Mä en oo edelleenkään kokeillu vielä Minecraftia koskaan 😁

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Jos soitat saksofonia nii pistä tykkäys

  niksu lniksu l4 kuukautta sitten
  • Saksofoni on kans mahtava soitin ❤️

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Moi

  Joonas MattilaJoonas Mattila4 kuukautta sitten
 • Tehkää joku kooste tosta Villen 1:05 hommasta? xD

  MC DensaMC Densa4 kuukautta sitten
 • Vitsi Onpa kovvoo hommoo kun savolaiskannibalismi jäistä ruotsalaista järsi 👍😎👋❤

  pekka paspekka pas4 kuukautta sitten
 • Kun maailma loppuu, niin haluaisin kuulla tämän: fistream.info/work/videot/oMOecru-nWnIxpM

  HukkahanskaHukkahanska4 kuukautta sitten
 • Ei ihme että kohta 100 k sulla. Olet aikuismainen ja mukavan rauhallinen tubettaja.

  Joni AhonenJoni Ahonen4 kuukautta sitten
  • Kiitos paljon!

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Juu kiinnostavia sun videot on

  Endorzan `Endorzan `4 kuukautta sitten
 • Uu 5 mun kysymystä pääs videolle :D

  Minä VainMinä Vain4 kuukautta sitten
  • Sulla oli hyvä kysymyspatteristo 😄💪

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Vesku Loiri oli kyllä huikean hyvä Aladinissa.

  TaiteilijanimiTaiteilijanimi4 kuukautta sitten
  • @Ville Mäkipelto Sitä en ole nähnytkään, täytyypä katsoa joskus. :)

   TaiteilijanimiTaiteilijanimi4 kuukautta sitten
  • Totta! Ja Jope Ruonansuu oli myös kova 😄 oliko se Jafarin Paluussa muistaakseni.

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • 😃

  Aarni VirtanenAarni Virtanen4 kuukautta sitten
 • Teet tosi mielenkiintosia videoita ja olet hyvä puhumaan, sun videoita on tosi mielenkiintosta seurata.

  Jaakko HuuskoJaakko Huusko4 kuukautta sitten
  • Kiitos paljon 😊

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Olet mahtava mies koen niinkuin itseäni sinua seuratessa. Myös Petteri on samaa seuraa. Minä olen vanha jo mutta en ole mielestäni loppu kuitenkaan. Mutta mitä ihminen voi ja on tarpeellista oppia. Kuitenkin sinä ja Petteri ja muutama muu ovat antamassa hyvää esimerkkiä kuinka ihmisen tulisi rohkeasti ojentautua mahdollisuuksia etsimään ja toteuttamaan

  sakari valkeajärvisakari valkeajärvi4 kuukautta sitten
  • Suuret kiitokset rohkaisusta! 💪

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Vaan onko keho sidottu kehoon ja mitä ja missä on aika paikka ja ajattomuus ja paikattomuus, itse ajattelen että yli tai piiloluonnollinen on aina olemassa luonnollisen kanssa ja toisinpäin

  KuutiojooKuutiojoo4 kuukautta sitten
 • Elämässä ainoita tosiasiallisesti tärkeitä asioita ovat hyvä ruoka, hyvä seksi ja hyvä uni.

  KuutiojooKuutiojoo4 kuukautta sitten
 • Kk

  MIKKIS KLIPITMIKKIS KLIPIT4 kuukautta sitten
 • Tälläteitä helppoja ja nopeita kyssäreitä. -Minkä ikäinen olet? -Kuinka pitkä olet? -Mikä on sinun kengän kokosi?

  PhydroPhydro4 kuukautta sitten
  • @Ville Mäkipelto oot aika pitkä 😄 Sun videoitahan voisin ehdotella koulussa tunnilla, jos esimerkiksi on historiaa tai jotain sellaista 👍

   PhydroPhydro4 kuukautta sitten
  • - 32 - 190 - 43 😄

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • 100k täyttee

  Pelaaja639Pelaaja6394 kuukautta sitten
 • Käykää kuuntelemassa NIILON levyalbumi Satou Matsuzaka kanavalta xD

  Larsson AksuLarsson Aksu4 kuukautta sitten
 • ois mielenkiintoista semmoinen aihe että jos ihminen putoaa jostain korkealta niin kuoleeko se jo lennossa säikähdykseen sydänkohtaukseen?. jostain kuullu tömmöisen

  Hencca bf1942Hencca bf19424 kuukautta sitten
  • No joo, täytyypä tutkia tuota vähän 😊👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Hyi sanna mari en ainakaan tykkää, koska se on vika siihen minne hän yrittää viedä hän vie veitä kuin estoniaa, me kohta hukutaan jos emme tee mitään. herätkää

  Arja huuArja huu4 kuukautta sitten
 • Miksi sielun olemassa olosta ylipäätään pitää olla vahva näyttö kehon ulkopuolisesta itsenäisetä toimijasta, miksi se ei riitä sieluksi että se on tietousuuden ja elämän mahdollistava tekijä? Ja miksi perinteistä (platonistista) määritelmää sielulle ei saisi kyseenalaistaa?

  Daniel MalinenDaniel Malinen4 kuukautta sitten
 • Voitko reakoida videoon nimeltä zombeja ja haulikoita.

  Oskari PalkinenOskari Palkinen4 kuukautta sitten
  • Täytyypä ensin kattoa se 😄

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Samaa mieltä tuosta että se mitä toiset sanoo sieluksi on täysin sidoksissa aivoissa tapahtuvaan toimintaan. Ja mikäli näin on, eli olemme loppupeleissä sähköisiä impulsseja - pitäisi aivojen toiminta olla mahdollista simuloida koneella. Luovuus tosin on suuri kysymysmerkki, eli miten se sopii tapahtumaan. Ehkä luovuus on virhe datan käsittelyssä eli jokin on muuttunut kesken kaiken ja tulosten uudelleenkäsittelyssä selviää osoittuuko "luovuuden" tulos hyväksi vai huonoksi ratkaisuksi. Toden näköisesti olen kuitenkin täysin hakoteillä enkä ratkaissut luovuuden mysteeriä edellisellä lauseellani. 😋

  Tapsa VaanTapsa Vaan4 kuukautta sitten
  • Hyvää ja mielenkiintoista pohdintaa kyllä 😊👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • 11:55 𝕄𝕡 𝕤𝕦𝕠𝕞𝕖𝕟 𝕙𝕒𝕝𝕝𝕚𝕥𝕦𝕤?

  Petrus :DPetrus :D4 kuukautta sitten
 • On tosi outoa kuunnella sitä, millasta sulla oli helluntai piireissä, koska itellä ei oo mitään tuommosia kokemuksia ja en oikein usko semmoseen edes.. on jotenki aina semmonen olo, että missä ihmeen lahkossa oot ollu, koska oma helluntailaisuus ei oo ollu yhtään samanlainen 😅😅

  PauliinatuuliaPauliinatuulia4 kuukautta sitten
  • 😄👍 Hyvä kuulla, että sulla on hyvä kokemus. Juu tiedostan sen nykyään hyvin, että helluntailaisuuden sisällä on paljon vaihtelua. Seurakunnat on keskenään usein yllättävänkin erilaisia 😊

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Fyysisen ja ei fyysisen, eli hengellisen eroa on vaikea selittää. Voisi ajatella että kehollisessa ja aineellisessa tilassa oleva ihminen on fyysisessä tilassa, kun taas kehottomassa aineettomassa todellisuudessa oleva ihminen on hengellisessä tilassa. On olemassa kertomuksia, esim. Paavalilla(2Kor 12,2)raamatussa, jossa kokija, siis Pave itse ei ollut varma siitä, oliko hän fyysisessä vai hengellisessä tilassa. Toisaalta voisi väittää, että fyysistä ja hengellistä on mahdoton erottaa toisistaan, ainoastaan ihmisen rajallinen(aistinen)mieli asettaa rajoituksia. Jos edetään vaikka mikroskooppisessa maailmassa tarpeeksi "syvälle", avautuu erilainen maailma(mikrokosmos) lainalaisuuksineen ja sääntöineen..

  putjackputjack4 kuukautta sitten
  • voisi myös väittää että fyysinen on epätodellisempaa kuin henkinen, esim ruumiin tuntemukset voi tosin muuttua, ja aistimme sitä, toisaalta esineet ovat "ruumiillisia", mutta niillä ei ole tietoisuutta, kuitenkin ne molemmat vanhetessaan ja hajotessaan päätyvät samaan tilaan, eli katoavat. Mikä siis jäi jäljelle, ja mikä oli todellista?

   putjackputjack4 kuukautta sitten
  • ..ja kuitenkin tämä todellisuus on läsnä jatkuvasti, esim kehomme jokaisessa solussa

   putjackputjack4 kuukautta sitten
 • Todella hyvä elämän ohje. Se menee juuri niin, että kanttaa kuunnella omaa siäistä ääntä, eikä pelkästään muiden.

  Janne MäkinenJanne Mäkinen4 kuukautta sitten
 • Ennen kuin kerkesit oman mielipiteesi sanoa: mitä pitäisi soida kun maailma loppuu? ajattelin sanoitpa mitä tahansa, niin sen pitäisi olla "what wonderful world" ja senhän säkin sit sanoit 😅👍

  efekti_efekti_4 kuukautta sitten
  • Hahah aika hauska 😄👍 Se sopii nii hyvin!

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Minulla on paranormaaleja kokemuksia, selityksiä olen yrittänyt etsiä, mutta en ole löytänyt mitään järkevää. Olin yksin kotona kissani kanssa, kissani nukkui viereisessä huoneessa näköetäisyydellän. Minä istuin ruokapöydän ääressä syömässä. Talomme yläkerran olohuoneesta kuului pianon soittoa joka alkoi pienellä epävireisellä pimputtelulla, mutta nopeasti se muuttui säveliksi... Kissani havahtui siihen ja muuttui todella oudoksi käytökseltään. Meillä on piano vain alakerrassa.

  Varpu SaloVarpu Salo4 kuukautta sitten
 • Hallitusasias oon sun kans eri mieltä ja turvetta käytetähän hevoostenki kuivikkehena ja maatuu heleposti, sahanpuru maatuu huonommin

  Vuokko VaaranmaaVuokko Vaaranmaa4 kuukautta sitten
 • Hyvä video, varsinkin ku mun kysymys pääsi mukaan: 3:32 !!! Mä just ite oon yritänyt tukea sun youtube-toimintaa esittelemällä sua joillekin henkilöillä ja saada heitä katsomaan sun videoita mut hyvä ku otit mun kysymyksen mukaan ja mun lempidisney-elokuva on Bambi ja Pikku Kananen! Seuraavaksi video: 10 peruttua elokuvaa!!!

  Musta AlankoMusta Alanko4 kuukautta sitten
 • Tietoisuus on mulla ollut 1848-1953 sitten olin jossain välitilassa 40 vuotta js sen jälkeen syntynyt uudelleen

  Saksin HerttuaSaksin Herttua4 kuukautta sitten
 • Toi oli mun kysymys toi "Mikä on sun lempi soitin?" ja mul on kans piano

  Elmo NuutinenElmo Nuutinen4 kuukautta sitten
 • 300 videota. Onneksi olkoon.

  Joonas JaatinenJoonas Jaatinen4 kuukautta sitten
 • Koska teet muute setupin esittelyvideon?

  JegguJeggu4 kuukautta sitten
  • Hmm, ehkä sitä joskus vois 😊👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Mää oon ajatellu et jos ydinsota alkaa nii silloin soi what a wonderfull world XD

  vitunvammanen98vitunvammanen984 kuukautta sitten
 • Turpeenpoltosta tottakai luovutaan, mutta ei se heti huomenna voi onnistua mitenkään, siinä menee vuosia. Sama asia on myös kivihiilen osalta. Näistä aiheista on joskus aika vaikeaa puhua, kun se menee välillä riitelyn puolelle.

  FinfoxFinfox4 kuukautta sitten
  • Joo se on kyllä totta, että näissä pitää edetä asteittain ja järkevästi 👍

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
 • Sun videot on aivan parhaita ja ansaitsisit paljon enemmän seuraajia ps oot paras jatka samaan malliin

  jj4 kuukautta sitten
  • Kiitos ❤️💪

   Ville MäkipeltoVille Mäkipelto4 kuukautta sitten
FIstream